به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد ، احمد عباسیان، سرپرست گروه بازرسی ومدیریت عملکرد شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت : این دوره، با هدف ارتقاء سطح دانش ، تغییر نگرش و همچنین تأکید بر سلامت فرایندهای اجرایی شرکت طی دو روز برای مدیران و کارکنان شرکت برگزار می گردد.
سرپرست گروه بازرسی ومدیریت عملکرد این شرکت اظهار داشت : پولشویی دارای آثار و تبعات منفی فراوانی در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی است. آثار و تبعاتی همچون گسترش فساد و ارتشا در سطح جامعه، تضعیف بخش خصوصی، کاهش اعتماد به بازارهای مالی ، کاهش درآمد دولت ، تقویت منابع و شبکه مالی مجرمین و... .
عباسیان افزود : جمهوری اسلامی ایران از جمله کشورهای است که با تصویب قانون مبارزه با پولشویی و آیین نامه اجرایی آن ، در صدد مقابله با این پدیده برآمده است.
وی ادامه داد: رشوه یکی از بازرترین وملموسترین اشکال فساد اداری و مالی است که اکثر حکومتها صرف نظر از نوع نظام سیاسی، میزان پیشرفت اقتصادی، نوع فرهنگ و سایر عوامل ، در بین کارمندان رده پایین و مقامات رده بالا گریبانگیر آن هستند.
عباسیان گفت: تجربه های به دست آمده در جوامع مختلف بیانگر این امر است که فساد اداری دارای ابعاد پیچیده می باشد که مبارزه با آن نیازمند سیاستی مستمر و نظامند است.
وی افزود: در حقیقت رشوه مانند عفونتی است که اگر بر اندام جامعه نفوذ پیدا کند اعضای آنرا یکی پس از دیگری آلوده می کند و از کار می اندازد و چه بسا تسری این عفونت کل پیکره جامعه را فاسد سازد.
سرپرست گروه بازرسی ومدیریت عملکرد این شرکت اظهار داشت : پیامدهای فساد اداری (رشوه) بطور عمده در قالب معضلات و ناهنجاری هایی چون سوء استفاده از موقعیت های شغلی ، ارتشاء ، اختلاس و ایجاد نارضایتی هایی برای ارباب رجوع و افراد ذیربط بصورت گروه سازمان یافته آشکار می شود.