به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، مهندس ضرغامی، مدیر هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تقدیر از همکاری و همراهی فرماندار گچساران و باشت در اجرای طرحهای آبی در سطح این شهرستانها و همچنین میزبانی این دوره توسط فرمانداری گچساران و با اشاره به کاهش بارندگی های اخیر به طوریکه از میانگین درازمدت آن که حدود 240 میلیمتر و پارسال حدود 142 میلیمتر بوده، به 82 میلیمتر کاهش پیدا کرده، بر اجرای طرحهای مصوب شده برای مقابله با این شرایط و همچنین اندیشیدن تدابیر جدیتر و آینده نگر برای مدیریت چنین شرایطی تاکید کرد و گفت: عمده مصرف آب در بخش کشاورزی است و در عین حال، بسیاری از منابع زیرزمینی نیز تجدیدناپذیر شده اند که در این میان، تجاوز و تصرف بستر و حریم رودخانه ها، مزید بر علت شده تا تبعات بحران بیشتر شود، به گونه ای که در صورت بروز خطری همچون سیلاب، آسیب های آن خیلی بیشتر خواهد شد.
وی، اظهار داشت: دخالت های نابجا و تصرف بستر و حرایم رودخانه ها باعث شده اند که سیلابهای ناگهانی، خطرات زیادی را ایجاد کنند و به همین دلیل، لازم است تا اطلاعات و آگاهی های مورد نیاز و چگونگی مقابله با این وضعیت را برای مدیران ارایه کرد که برگزاری چنین دوره هایی می تواند در همین راستا، به خوبی عمل کند.
همچنین، حاج رحیمی، فرماندار شهرستان گچساران، با بیان اینکه خطرات طبیعی و غیرطبیعی همیشه وجود دارد و نمی توان انتظار داشت که اتفاقی رخ ندهد، بر حفظ آمادگی و تهیه امکانات لازم برای مدیریت شرایط بحرانی مختلف تاکید کرد و افزود: در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته اما باز هم هماهنگی و هم اندیشی بیشتر، برای کاهش آسیبها و خطرات بحرانها، یک ضرورت است و برگزاری چنین دوره هایی مورد تایید و تاکید است.
در ادامه، مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تقدیر از شرکت آب منطقه ای و فرمانداری گچساران برای برگزاری این دوره، فرهنگ سازی در زمینه آمادگی برای رو به رو شدن با شرایط های بحرانی را ضروری دانست و گفت: در استان ما که خطرات طبیعی مثل زلزله و سیلاب و ... زیاد است، آمادگی فنی، علمی و فرهنگی را باید افزایش داد تا تلفات و آسیب ها کاهش یابند.
وی، اظهار داشت، بالا بردن سطح آمادگی مدیران و کارشناسان و همچنین عامه مردم، به عنوان وظیفه ای مشخص شده است که باید با توجه به تغییراتی که در این زمینه رخ می دهد، خودمان را به روز و هماهنگ کنیم که برگزاری چنین دوره هایی، کاملا کاربردی و موثر خواهد بود.
شایان ذکر است که در این دوره که تعدادی از مدیران شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز حضور داشتند، مدرس دوره، دکتر احسانی، معاون طرح و توسعه این شرکت بود.