به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه که چهارشنبه 3 شهریور ماه، برگزار شد، اسلام قدمی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان، با بیان اینکه کل سطح زیر کشت دشت امام زاده جعفر در فاز اول آبیاری 3500 هکتار و در فاز دوم حدود 3200 هکتار است، افزود: در حوزه نازمکان و رودبال نیز طرح توسعه ای آبیاری 500 هکتار را داریم.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان، اظهار داشت: در حوزه خیرآباد و دشت لیشتر، تنها شبکه آبی در استان است که تأمین آب به خوبی انجام می گیرد و عواید خوبی نصیب کشاورزان می شود.
وی، با بیان اینکه از اواخر دهه 80 تاکنون جهت صیانت از آب های زیرزمینی، بیش از 400 حلقه چاه پر شده و حدود 90 حلقه چاه در سال 99 مسلوب المنفعه شده است، گفت: در خصوص صیانت از آب های زیرزمینی در گچساران، اعتبارات خوبی برای پروژه های تزریق آب مصنوعی درنظر گرفته شده است، که با تعمیرات در تغذیه مصنوعی ناصرآباد، در زمان بارندگی ها حدود 4 و نیم میلیون مترمکعب به منابع آب زیرزمینی دشت امام زاده جعفر ذخیره شد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، افزود: در خصوص برنامه های سازگاری با کم آبی، دو دشت را به عنوان پایلوت معرفی خواهیم کرد؛ یکی دشت باشت و دیگری دشت روم که در این رابطه نیز برنامه هایی را اجرایی خواهیم کرد.
قدمی، اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از 8 درصد روان آب های کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد شکل می گیرد، ولی این روان آب ها به دلیل اینکه در پاییز و زمستان شکل می گیرد عوایدی برای کشاورزی ندارد، با برنامه ریزی های صورت گرفته احداث مخازن و سدها می توانیم از این روان آب ها استفاده کنیم.