به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد، رسول فرهادی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اینکه میبایست امانتدار خوبی در حفظ منابع آب برای نسلهای آینده باشیم گفت: طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی از طرح های بسیار موفقی است که توسط وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران در حال اجراست که جلوگیری از افت در آبخوان ها، یکی از اهداف مهم این طرح می باشد.
وی عدم رعایت الگوی مصرف از جانب متولیان امر کشاورزی را از مواردی برشمرد که در صورت ادامه این وضعیت، شاهد افت محسوسی از منابع آب زیرزمینی در دشت های استان خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان، اطلاع رسانی و آگاه سازی افکار عمومی، تقویت و استقرار گروه های گشت و بازرسی و ایجاد تشکل های آب بران را از پروژه هایی عنوان کرد که نقش مهمی در کنترل، نظارت و بهره برداری از منابع آب زیرزمینی دارند.
رسول فرهادی، مسدود کردن چاه های غیر مجاز را در راستای اهداف اولیه طرح احیاء و تعادل بخشی از اولویت های کاری این شرکت دانست و گفت: خوشبختانه در طول سه سال گذشته هیچ چاه غیر مجازی در سطح استان حفر نشده است که این موضوع در سطح کشور بی سابقه است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان گفت: برداشت های فراتر از میزان پروانه بهره برداری موجب افت سطح و کاهش کیفیت منابع آب زیرزمینی می شود که این موضوع توسط شرکت آب منطقه ای رصد و با انجام اقداماتی مانع از این برداشت ها خواهیم شد.
در این جلسه همچنین آرش مصلح، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد رویکردهای مهم حفاظت و صیانت از منابع آبی و راهبردهای ملی در این خصوص را تشریح و نسبت به برش عملیاتی طرح احیاء و تعادل بخشی در این شهرستان ها تاکید کرد و گفت: رسیدن به اهداف پیشبینی شده برای طرح احیا و تعادل بخشی در سایه همکاری جمعی از میسر است و با تعامل و مسئولیت پذیری خوبی که نزد همکاران ادارات شهرستان وجود دارد به لطف خدا به این مهم خواهیم رسید.
در ادامه این جلسه محمد علی محسنی فر عضو اصلی هیئت مدیره مطالبی را در خصوص اهمیت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی بیان کرد.