به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، محسن افروزی رئیس اداره منابع آب شهرستان، ضمن ارائه گزارشی از میزان منابع و مصارف آب زیرزمینی و سطحی شهرستان بهمئی، عملکرد اداره متبوع خود را در برخورد با تخلفات صورت گرفته از قبیل امحاء چاههای غیر مجاز، جلوگیری از برداشت غیر مجاز مصالح رودخانه¬ای، جلوگیری از حفاری چاههای غیر مجاز و شناسایی تصرفات حریم و بستر در سال گذشته ارائه داد.
همچنین، رضا راهدار بهمئی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان، ضمن تاکید بر اهمیت تشکیل تعاونی آب بران سد ایلی آباد، از آبگیری سد ایلی آباد با هدف تغذیه منابع آب زیرزمینی و کاهش تنش آب فصل خشک، در صورت تصویب شورای حفاظت منابع آب خبر داد و گفت: از شورای محترم تامین شهرستان درخواست میکنیم که در زمینه رفع معارضات پیشروی احداث ایستگاه پمپاژ و بهره برداری کامل این سد با این مدیریت همکاری نمایند. در پایان و پس از ارایه نظرات و پیشنهادات دیگر حاضرین، الماس عابدی، معاون سیاسی - امنیتی فرماندار بهمئی با اشاره به کاهش بارندگی های شهرستان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته اظهار داشت: بحران منابع آب بسیار تهدید کننده و نگران کننده است و لازم است تا ادارات ذیربط در چارچوب قانون و مقررات و با جدیت و حساسیت بیشتر، موضوعات مرتبط با تأمین آب را در تمامی بخش های شهرستان بالاخص طرح آبرسانی از سد کوثر به شهرستان و همچنین احداث سدهای کوچک مطالعه شده و در حال اجرا را دنبال نمایند.
عابدی با اشاره به نامگذاری شعار سال 1399 به عنوان "جهش تولید"، گفت: باید به موضوع آب به عنوان یکی از عوامل اصلی و تعیین کننده در رونق اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال نگاه شود و بر همین اساس، پیگیری گرفتن تخصیص آب به بخش صنعت به جهت ایجاد اشتغالزایی و رونق کسب و کار در سطح شهرستان ضروری است.
وی، از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خواست با هدف کنترل سیلاب های مخرب، تغذیه منابع آب زیرزمینی دشت ممبی و ذخیره آب جهت رفع کاهش تنش آبی باغات بخش ممبی در فصل خشک نسبت به بستن شیر خروجی سد ایلی آباد و آبگیری آن قبل از اتمام بارش های بهاری اقدام نماید.
معاون فرماندار بهمئی، به استناد مصوبات جلسه کارگروه توسعه شهرستان با حضور معاون امور هماهنگی و اقتصادی استاندار و اظهار نظر کارشناس آب و فاضلاب استان، بر ضرورت احداث پمپاژ ثانویه حدفاصل چاه های تامین کننده آب شرب لیکک و مخازن ذخیره آب شهر جهت افزایش دبی آب ورودی به مخازن، اظهار داشت: اداره آب و فاضلاب شهری با توجه به اهمیت این موضوع، آن را پیگیری و ظرف یک هفته آینده نتیجه را به فرمانداری انعکاس دهد.
عابدی با اشاره به گزارش اداره منابع آب شهرستان و همچنین بازدید اعضای کارگروه پسماند در معیت فرماندار محترم و با توجه به بالا بودن سطح آب زیرزمینی در لیکک و دفع بخشی از فاضلاب های خانگی و بهداشتی لیکک به صورت تحت الارضی از یک طرف و خروجی بخش دیگر فاضلاب شهری بصورت سطح الارضی در رودخانه دائمی قلات از طرف دیگر و با هدف کاهش اثرات زیست محیطی بالاخص در بحث آلودگی منابع آب و از همه مهمتر استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده، از اداره آب و فاضلاب شهری لیکک خواست نسبت به پیگیری طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری لیکک اقدام و در جلسه آینده از مسئولین و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب استان جهت ارائه توضیحات تفصیلی دعوت نماید.
وی، در پایان با توجه به شروع فصل خشک و به تبع آن امکان افزایش انشعابات غیر مجاز برای آبیاری باغات و باغچه ها و همچنین ساخت و ساز، ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی شهرستان نسبت به افزایش گشت ها و بازدید های مستمر اقدام و با متخلفان طبق قانون برخورد نمایند. ضمن اینکه لازم هست مراتب از طریق صدا و سیما و رسانه های محلی انعکاس داده شود.