به گزارش روابط عمومی شرکت اب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، مهندس فرهادی، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویر احمد، ضمن تقدیر از فرماندار شهرستان کهگیلویه بخاطر تشکیل این جلسه در شرایط حساس موجود و قبل از شروع کشت محصولات بهاره و تابستانه، به افت و کاهش 50 درصدی بارشها نسبت به سال قبل اشاره کرد و گفت: کاهش چشمگیر منابع آب زیرزمینی در دشتها به خصوص دشت دهدشت و چرام، خطری جدی است و باید تمهیدات لازم صورت گیرد.
همچنین، در این نشست، مهندس دمساز، رییس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده، با ارائه گزارشی از مصوبات جلسه قبل، اقدامات انجام شده اداره متبوع خود و چگونگی اجرایی شدن طرح احیاء و تعادل بخشی در سطح سه شهرستان کهگیلویه، چرام و لنده را تشریح کرد.
رییس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده، افت شدید سفره های آب زیر زمینی به خصوص دشتهای کهگیلویه و چرام در ابعاد گوناگون را متذکر شد و گفت: اطلاع رسانی از طرق مختلف، برنامه ریزی صحیح، جلو گیری از کشت محصولات با با نیاز آبی بالا، جلو گیری از اضافه برداشت، ضرورت نصب کنتور حجمی هوشمند و همچنین پیگیری پرونده های متخلفین بخش آب از طریق دستگاه قضایی و ... از مهمترین برنامه های اداره متبوعش است.
سپس، دکتر پوزش، فرماندار شهرستان کهگیلویه، با بیان اینکه یکی از بحرانهای مهم دنیا بحران کم آبی است که این مسئله دامنگیر کشور، استان و به تبع آن شهرستان کهگیلویه شده و این مهم را نمی توان تنها با شعار حل نمود.
فرماندار شهرستان کهگیلویه، گفت: از آنجا که معیشت مردم منطقه از طریق کشاورزی صورت می پذیرد و باید در جهت توسعه و اشتغال زایی، بستر های لازم را فراهم کرد ولیکن به لحاظ شرایط موجود، همه دستگاهها ملزم به تعامل و همکاری و مدیریت صحیح در خصوص مقابله با شرایط کم آبی هستند.
در پایان، سایر اعضای شورای حفاظت از منابع آب زیرزمینی، به بیان دیده گاههای خود پرداخته که پس از بحث و تبادل نظر، مواردی مورد تصویب قرار گرفت.