به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست، مهندس دمساز، رییس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده با اشاره به شرایط بارشهای اخیر در سطح شهرستان چرام، خلاصه ای از وضعیت منابع آب زیرزمینی و سطحی و همچنین عملکرد اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی در سطح این شهرستان، پرداخت.
وی، روند نزولی بارشها و افت شدید سفره های آب زیرزمینی و پیش بینی شرایط پیچیده و سخت در آینده را چالشی بزرگ دانست و گفت: علی رغم وضعیت نامطلوب منابع آبی، به دلیل اینکه عمده درآمد مردم منطقه از طریق کشاورزی تامین می شود، شرایط سخت تری را برای متولیان بخش آب، به خصوص اداره منابع آب بوجود آورده است.
مهندس دمساز، تامین آب شرب شهر چرام از طریق سد کوثر را از مهمترین اقدامات شرکت آب منطقه ای دانست و گفت: با محقق شدن این امر، مشکل آب شرب شهر چرام در آینده ای نزدیک، برطرف خواهد شد.
رییس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده، بر جلو گیری از حفر چاه غیر مجاز، عدم کف شکنی، عدم آب فروشی، عدم کشت برنج و محصولات با مصرف آبی زیاد، تاکید کرد و خوستار همکاری و تعامل همه دستگاهها و اعضای شورای حفاظت از منابع آب در خصوص مدیریت صحیح از این منابع، شد.
همچنین، دکتر پاداش، سرپرست فرمانداری شهرستان چرام، ضمن خیر مقدم به اعضاء شورای حفاظت از منابع آب و تقدیر از مدیریت اداره منابع آب شهرستان چرام در خصوص داشتن توجه و حساسیت لازم نسبت به موضوع آب، هدف از جلسه شورای حفاظت از منابع آب را ایجاد وحدت رویه و استفاده از نقطه نظرات اعضای جلسه جهت دریافت و اجرای بهترین راهکارهای ممکن برای مقابله با بحران کم آبی دانست.
وی همچنین، با بیان اینکه کاهش چشمگیر بارش در سال جاری را شاهد بودیم و این عامل، به خودی خود می تواند تنش زا باشد و بر همین اساس، لازم است تا مصوبات شورای حفاظت از جمله عدم کشت برنج، نصب کنتور حجمی و آبیاری مدرن و .... مورد توجه ویژه قرار گیرد.