به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست، ابتدا مهندس افروزی، رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی، با بیان اینکه کلیه فعالیتهای بیولوژیک و ادامه حیات به وجود آب بستگی دارد و این مایه حیات، تحت تاثیر پدیدههای جوی و نحوه بهره برداری آن از نظر کمی و کیفی دچار تغییر میگردد، گفت: بدیهی است که مدیریت وضعیت جدید و بحرانهای بوجود آمده بخاطر کم بارشی و بهره برداری های غیرمجاز، از عهده یک دستگاه خارج است و برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر و برخورد با متخلفین بخش آب، ضروری است تا همچون گذشته، تعامل و همکاری بیشتری میان دستگاههای ذیربط صورت گیرد.
وی، اظهار داشت: متاسفانه همزمان با کل کشور، در شهرستان بهمئی نیز کم بارشی و به تبع آن، خشکسالی مزمنی اتفاق افتاد که آثار آن را در کاهش آبدهی رودخانه ها، چاه ها و چشمه ها و همچنین خشک شدن قنات های شهرستان می توان مشاهده کرد.
وی، نقش دستگاه قضایی در کاهش تخلفات و احیاء منابع آبی را مهم توصیف کرد و ضمن تقدیر از همکاری و حمایت های دستگاه قضایی شهرستان از این اداره، افزود: خوشبختانه در زمینه حفاظت از منابع آب، هم در سال گذشته و هم در سال 95 همکاری و مساعدت دادستان شهرستان بسیار خوب و حمایت گرانه بود و امیدوار هستیم که ادامه اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی، با سهولت و اثرگزاری بیشتری صورت گیرد.
در ادامه، آقای احمد پور، دادستان بهمئی، ضمن تشکر از همه دست اندرکاران و متولیان بخش آب، با اشاره به این نکته که پیشگیری از وقوع تخلف و جرم، کم هزینه تر از برخورد بعد از انجام تخلفات است، گفت: باید همه، خود را در حل مساله بحران آب شریک بدانیم و ارتباطات بیشتری داشته باشیم تا با خرد جمعی و با کمترین هزینه، درجهت اجرای قانون قدم برداریم.
وی، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری جلسات متعدد با سازمانهای مردم نهاد، اتحادیه های تعاونی کشاورزان، خبرگان، متخصصین و معتمدین محلی و اجتماعی بتوان در جهت کاهش تلخلفات در بخش آب، موثر عمل کنیم.
دادستان شهرستان، در پایان سخنان خود، اعلام آمادگی بیش از پیش دستگاه قضایی و ضابطین مربوطه را برای برخورد با متخلفین و حفاظت از منابع آبهای سطحی و زیر زمینی را اعلام کرد و گفت: حفظ و حراست از منابع ملی کشور در راستای منویات مقام معظم رهبری، اسناد بالادستی و قوانین موضوعی را وظیفه همه مسولان شهرستان می دانم.