به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، ابتدا مهندس داودی مهر، رییس شورای هماهنگی و انسجام بخشی صنعت آب و برق استان و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، ضمن تقدیر از حضور اعضاء و با گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل و تاکید بر اهمیت و تاثیرگذاری کلانی که این موضوع در طرح ها و پروژه ها دارد، به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: آنقدر موضوع پدافند غیرعامل، مهم و مبتلابه است که ایشان همواره به در نظر گرفتن موضوع پدافند غیرعامل در کارها و فعالیت های همه دستگاهها تاکید فرمودند و ضروری است تا ما نیز تاکیدات و خواسته های معظم له را همواره با کار کارشناسی عجین کرده و انشالله در اینباره به خوبی عمل کنیم.
مهندس داودی مهر، با اشاره به رسالتی که همگان بر عهده دارند، اظهار داشت: صنعت آب و برق، خدمات ارزنده، بزرگ و پایه ای بسیاری را به جامعه ارایه داده و می دهد و بر همین اساس لازم است تا همسو با برنامه های توسعه ای ملی و استانی، برنامه ریزی های منظم و کارشناسانه ای داشته باشیم و امیدوارم با همگرایی و هم افزایی پسندیده ای که اکنون در میان صنعت آب و برق استان وجود دارد، بتوانیم همچون گذشته، نقشی پیشرو، پایدار و فعال را ایفا کنیم.
رییس شورای هماهنگی و انسجام بخشی صنعت آب و برق کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اینکه همه دستگاهها با کمبود اعتبار مواجه هستند، گفت: ضروری است تا مسایل مالی فی مابین اعضاء صنعت آب و برق استان، با تشکیل کارگروه مشترکی متشکل از کارشناسان همه اعضاء، مورد بررسی و حل و فصل قرار گیرد و انشالله مساعدت و همکاری متقابل را همچنان شاهد باشیم.
مهندس داودی مهر، در بخش دیگری از سخنان خود، به وجود منابع عظیم آبی و 11 واحد فعال آب بستهبندی در استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه با وجود این شرایط، در حال حاضر شاهد خرید و فروش آبهای بستهبندی شده از سوی سایر استان های کشور در سطح استان هستیم که این موضوع باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی، گفت: هر مترمکعب آب می تواند 667 بطری آب یک و نیم لیتری بسته بندی را پرکند که سهم ریالی شرکت آب منطقه ای، از بهای آب یک و نیم لیتر حدود 14 تومان است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، با تشریح آمارهای مرتبط با نحوه پرداخت سهم ریالی واحدهای آب بسته بندی به شرکت آب منطقه ای، یادآورشد: به ازای هرمترمکعب استحصالی 9 هزار تومان هزینه آب بهاء است.
وی متوسط تولید سالانه هر واحد بسته بندی آب در کهگیلویه و بویراحمد را 30 هزار مترمکعب عنوان و تصریح کرد: روزانه حدود 66 هزار و 700 بطری توسط هر واحد بسته بندی آب در این استان تهیه و به بازار مصرف می آید.
در ادامه، مدیران عامل شرکت های توزیع نیروی برق و آبفای روستایی استان نیز به بیان مشکلات و درخواست های خود در حوزه های مدیریتی شان شدند که در این ارتباط نیز توصیه ها و مشورت های لازم صورت گرفت.