به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، ابتدا مهندس افروزی، رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی، گزارشی از روند اجرای مصوبات شورا، بالاخص در حوزه عملیاتی نمودن طرح احیاء و تعادل بخشی ارائه کرد و گفت: از ابتدای سال 95 تاکنون با همکاری مراجع قضایی و انتظامی شهرستان، تعداد هشت حلقه چاه غیر مجاز، پر و مسلوب المنفعه و در استحصال بیش از 200 هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی شهرستان صرفه جویی شد.
وی، همچنین، سایر الزامات و اقدامات لازم الاجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی را تشریح کرد.
در ادامه، آقای رحمانی، فرماندار و رئیس شورای حفاظت از منابع آب شهرستان بهمئی، با تقدیر از زحمات مدیران و دست اندر کاران استانی و شهرستانی بخش آب، گفت: علی رغم خشکسالی و کم بارش های اخیر و پیامد تنش آبی شدید آن در شهرستان، با تلاش شبانه روزی مسئولان بخش آب، به گونه ای عمل شده که مردم شریف شهرستان بهمئی،کمبود آب، بویژه در بخش آب شرب را نسبت به گذشته کمتر احساس می کنند.
وی با بیان اینکه می دانیم از حداکثر ظرفیت برداشت منابع آب شهرستان، استفاده شده و در صورت عدم اتمام هر چه سریعتر طرح آبرسانی از سد کوثر به شهر لیکک و روستاهای مسیر با بحران شدید آب مواجه خواهیم شد، گفت: مدیریت صحیح منابع آب و صیانت از این منابع حیاتی، وظیفه کلیه افراد و دستگاههای اجرایی شهرستان است و اجرای قوانین بالادستی آب، بویژه در بخش حفاظت و صیانت از آن را برای همه لازم الاجراست.
فرماندار شهرستان بهمئی، ضمن بیهوده دانستن تشکیل چنین جلساتی را بدون اجرای مصوبات مربوط به آنها، اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع آبی و توزیع نامناسب بارندگی های فصلی در این شهرستان، ادارات منابع آب و جهادکشاورزی، باید با همکاری هم، منابع آبهای سطحی و زیرزمینی موجود را به خوبی شناسایی و نقشه جامعی از وضعیت آنها جهت بهره برداری بهینه، به صورت برنامه ریزی شده و دقیق تهیه نمایند.
سپس، جلسه روسای ادارات جهاد کشاورزی، آبفای شهری آبفای روستایی و محیط زیست، توضیحاتی در خصوص مصوبات جلسه قبل، ارائه دادند.
گفتنی است در پایان جلسه مواردی همچون 1- نصب کنتور هوشمند حجمی بر روی چاههای عام المنفعه با پمپاژ بالا در روستای کندیده2- تعیین تکلیف چاه های غیر مجاز جهاد کشاورزی شهرستان و آب و فاضلاب روستایی و ...به تصویب و امضاء اعضاء رسید.