به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این مراسم که با همکاری شرکت های آب منطقه ای، آبفای شهری و روستایی، توزیع نیروی برق، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، حجت الاسلام حسینی صدر، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه موقت یاسوج، با اشاره به اهمیت درست مصرف کردن نعمت های الهی، گفت: در دین اسلام برای هر موضوعی، یکسری دستورات و نصایحی وجود دارد و یکی از این موارد مهم، موضوع اسراف است که در قرآن، اسراف کردن امری ناپسند و بسیار بد شمرده شده، به گونه ای که اسراف کنندگان را اصحاب آتش می نامد و یا اینکه می فرماید، اسراف کنندگان برادران شیطان هستند.
حسینی صدر، افزود: اسراف به معنای زیادهروی در مصرف است و آیات و روایات متعددی در زمینه اسراف نکردن وجود دارد و بنابراین وظیفه همه ماهاست تا با توجه کردن و رعایت دستورات قران، فرهنگ استفاده بهینه از نعمت های الهی را بین قشرهای مختلف مردم، نهادینه کنیم و قطعا در این میان، نقش زنان بسیار حائز اهمیت است.
وی، همچنین با بیان اینکه ضرورت صرفهجویی در مصرف حاملهای انرژی و پرهیز ار اسراف و هدرروی آنها باید از سوی روحانیون و مسئولان اجرایی تبلیغ شود، بیان کرد: لازم است تا زیرساخت های لازم مثل خطوط انتقال سالم و یا تولید کالاهای استانداری همچون بخاری و یخچال و ... نیز ایجاد و تولید شود تا انشاله به صرفه جویی و استفاده درست، کمک کرده باشیم.
یکی دیگر از سخنرانان این جشنواره، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بود که با اشاره به اهمیت روزافزونی که آب در سطح بین المللی پیدا کرده، گفت: بحران آب، به عنوان مهمترین چالش بین المللی در سالهای آتی در سطح جهان خواهد بود و اگر امروز بر فرض در خلیج فارس، بخاطر منابع انرژی آن، حساسیت وجود دارد، بزودی جای این حساسیت، به منابع آب آشامیدنی داده خواهد شد و بنابراین بر همه ما فرض است تا همراهی و کمک کنیم تا انشاله حفاظت و استفاده مناسب از منابع آب و انرژی مان صورت گیرد.
دکتر محمدی، اظهار داشت: یکی از عواملی که می تواند در مصرف درست و بهینه از آب و انرژی اثرگذار باشد، نهاد خانواده است و در این میان، زنان به عنوان نقش آفرین ترین عضو خانواده در اینباره می توانند مطرح باشند و عمل کنند.
وی، گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، استفاده بهینه از سرمایه ها و داشته هایمان و ظرفیت های موجود، مورد نظر است و بر همین اساس، باید برنامه ریزی و اقدامات مناسب و گسترده ای در سطح جامعه صورت گیرد تا انشاله با همراهی همگان و بخصوص زنان و مادران گرامی، به اهدافمان برسیم.
شایان ذکر است که این جشنواره، دارای بخشهای مختلف کاریکاتور، نقاشی، فیلم کوتاه، شعر و شعار در زمینه مصرف بهینه حاملهای انرژی (آب، برق و گاز) بوده که بیش از 110 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال و سرانجام با پایش نهایی داوران، از ۱۰ اثر به عنوان اثرات برتر در این جشنواره تجلیل شد.