به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه ابتدا، رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئ، ضمن تبریک سال نو و تأکید بر تشکیل منظم جلسات کارگروه کیفی منابع آب، با توجه به وضعیت نامطلوب کمی و کیفی منابع آب شهرستان، گفت: وضعیت فعلی کیفی منابع آب شرب شهرستان بهمئی، بویژه شهر لیکک را نگران کننده است که البته این وضعیت به علت وجود سازند تبخیری گچساران می باشد و عوامل انسانی تاثیر چندانی در نزول کیفیت آب شرب شهرستان نداشته اند.
مهندس افروزی، افزود: در صورتی که منابع آب شرب، بخصوص آبهای زیر زمینی دچار آلودگی شوند، رفع آلودگی از این منابع عملاً ناممکن است، لذا برای جلوگیری از پدید آمدن وضعیت بغرنج تر در آبخوان های شهرستان باید تعیین حریم کمی و کیفی منابع آب شرب منطقه جهت ایجاد برخی ممنوعیت ها، محدودیت ها و تغییرات خاص فعالیت های انسانی صورت پذیرد.
وی اظهار داشت: تسریع در روند اجرای طرح آبرسانی از سد کوثر به شهر لیکک، جهت جلوگیری از بهره برداری بی رویه، افت مستمر سطح آب زیرزمینی منطقه و به تبع آن افزایش شوری آبخوان موثر خواهد بود و بخش زیادی از مشکلات آب شرب شهرستان را حل خواهد کرد.
رییس اداره منابع آب شهرستان بهمئی اظهار امیدواری کرد که مصوبات این کارگروه، تاحصول نتیجه لازم، پیگیری و انشاءالله از بستر شورای حفاظت منابع آب شهرستان نیز برای اجرایی شدن آن استفاده کرد.
در ادامه، سایر اعضاء نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را ارایه کردند که مواردی همچون، رفع مشکلات کلرزنی منابع و مخازن آب شرب روستایی شهرستان، پایش مستمر کیفی منابع آب شرب با همکاری اعضاء، مطرح کردن استعلام طرح های بزرگ دارای پتانسیل آلایندگی در کارگروه شهرستانی و... به تصویب رسید.