به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، ابتدا مهندس لطفی، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه مهمترین وظیفه شورای حفاظت از منابع آب استان، تلاش برای اعمال مدیریت کارآمد برای صیانت از منابع آب است، گفت: ضروری است تا در مسیر اجرا و اعمال این مدیریت، هماهنگی و توجه بیشتری از سوی دستگاههای زیربط صورت گیرد.
مهندس لطفی افزود: شرایط کم آبی در استان به گونه ای است که باید برنامه ها و اقداماتی که در راستای حفاظت از منابع آب استان در نظر گرفته می شود، به صورتی کامل و قاطع اجرا شود و این امر با همراهی همه دستگاهها میسر است و یک یا چند دستگاه محدود، نمی توانند پیچیدگی ها و مشکلات پیش روی را به راحتی پشت سر بگذارند.
وی اظهار داشت: اصلاح الگوی کشت، یکی از برنامه هایی است که می تواند کمک بزرگی در مدیریت صحیح منابع آب باشد و به همین دلیل، حضور و همکاری سازمان جهاد کشاورزی در اینباره بسیار لازم و حساس است.
در ادامه، برخی دیگر از اعضاء، گزارش اقدامات انجام گرفته توسط دستگاههای خود را ارایه و پیشنهاداتی در این جلسه مطرح شد که درباره آنها گفتگو و رایزنی صورت گرفت.
سپس، معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تشکر از حضور اعضاء در این جلسه، با اشاره به اقدامات انجام گرفته در دشت امامزاده جعفر(ع) به عنوان دشت پایلوت گفت: طی چندسال اخیر، بیشترین افت فشار آب را در دشت امامزاده جعفر(ع) بوجود آمده که با افتتاح پروژه انتقال آب به اراضی دشت امامزاده جعفر(ع)، بسیاری از چاههای آبیاری این دشت حذف میشوند و دیگر شاهد افت شدید فشار آب نخواهیم بود.
وی گفت: آب مورد نیاز صنعت شهرستان گچساران و دشت امامزاده جعفر در درازمدت را نیز می توانیم از طریق سد چمشیر تأمین کنیم و این موضوع هم می تواند به جلوگیری از افت در منابع آب دشت امامزاده جعفر کمک کند.
معاون هماهنگی و عمرانی استاندار افزود: می توانیم از اعتبارات ستاد بحران، در حوزه آب نیز استفاده کنیم و در اینباره باید برنامه ریزی لازم صورت گیرد.