به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست که کشاورزان و بهره برداران روستاهای دستگرد و خیارکار حضور داشتند، مهندس قادر، کارشناس منابع آب شهرستان کهگیلویه، چرام و لنده، ضمن تقدیر و تشکر از کشاورزان بخاطر حضور در چنین نشست هایی، با اشاره به وضعیت منابع آب و میزان بارندگی در استان و مقایسه ی آن با بارش جهانی، بر اهمیت حفاظت از منابع آب و استفاده ی بهینه از آن با نگاهی علمی-دینی و قرآنی تاکیدکرد و گفت: نشست زمین، بالا آمدن آب شور، تخریب کمی و کیفی سفره های زیرزمینی و .. از تبعات بهره برداری بی رویه از منابع اب زیرزمینی است.
وی افزود: اگر این روند برداشت بی رویه در سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد، با بحران بسیار شدیدی مواجه خواهیم شد که بدون شک، نقش کشاورزان در حفاظت از منابع اب، جهت جلوگیری از این بحران تعیین کننده است، چرا که بدون مشارکت مردم، حفاظت از منابع آب امکان پذیر نیست و برای حفظ این میراث گرانبها همه بایستی دست به دست هم دهیم.
در ادامه، پس از بیان نظرات تعدادی از کشاورزان و بهره برداران، راهکارهایی از جمله، امتناع از کشت محصولات پرمصرف آبی و بجای آن رعایت الگوی کشت معرفی شده از طریق جهاد کشاورزی، استفاده از آب چاهها مطابق مندرجات موجود در پروانه ها، اجرایی شدن روشهای آبیاری مدرن، همکاری کشاورزان و بهره برداران در نصب کنتورهای هوشمند آب و برق و ... پیشنهاد شد.