به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست که مدیر اداره منابع آب شهرستان بویراحمد و تعدادی از کارشناسان این اداره، اعضای شورای اسلامی شهر چیتاب و تعدادی از روستاهای اطراف آن نیز حضور داشتند، ابتدا آقای مجیدپور، رییس شورای اسلامی شهر چیتاب به نمایندگی از کشاورزان و بهره برداران، ضمن تشکر از مدیران و مسئولان اداره منابع آب شهرستان بویراحمد که همواره دغدغه مندانه و دلسوزانه پیگیر مشکلات و مسایل کشاورزان منطقه بوده اند، گفت: با توجه به شرایط اراضی و کرت بندی برای کشت شلتوک (برنج) و تخصص کشاورزان در این امر، امکان تغییر الگوی کشت و جایگزین کردن کشت های دیگر به جای آن، در منطقه چیتاب، بسیار سخت و بلکه ناممکن است.
وی افزود: ازدیاد مزارع پرورش ماهی در پایین دست شبکه آبیاری چیتاب را به عنوان معظل بزرگی برای آبگیری شبکه برشمرد و خواستار رسیدگی به این مشکلات شد.
در ادامه، رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کشاورزان و مسئولان محلی، با اشاره به وضعیت خشکسالی و کمبود بارندگی سالهای اخیر در سطح استان و شهرستان، گفت: چنین وضعیتی نیاز به همکاری همه مسئولان مربوطه و مردم و خصوصا کشاورزان عزیز دارد تا بتوان به خوبی مشکلات پیش آمده را رفع کرد.
مهندس یاری جو افزود: تشکیل چنین جلساتی، در برنامه ریزی بهتر، هماهنگی، هم اندیشی و ارایه راهکار برای رفع مشکلات ضروری است و اعتقاد دارم حضور مسئولان در میان مردم، به ایجاد حس اعتماد و همکاری متقابل کمک می کند.
وی اظهار داشت: حفاظت و صیانت از منابع آب، وظیفه ای ملی و قانونی است و اداره منابع آب نیز بر همین اساس هرگونه خلاف و اقدام غیرقانونی ای که در بخش آب رخ دهد را قاطعانه پیگیری و برخورد خواهد کرد.
رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد گفت: از همه کشاورزان و بهره برداران محترم شبکه آبیاری چیتاب درخواست دارم تا نسبت به پرداخت آب بهاء و توجه به برداشت مناسب از این شبکه و همچنین رعایت حریم آن که 12 متر از طرف جاده و هشت متر در طرف مقابل می باشد، توجه ویژه ای داشته باشند.
مهندس یاری جو افزود: در سال گذشته با همکاری اداره برق شهرستان بویراحمد، برق تعداد 14 مزرعه پرورش ماهی قطع شد و امسال نیز در صورت عدم رعایت مزارع پرورش ماهی در برداشت آب و تمدید پروانه بهره برداری و رعایت اصول حریم کمی و کیفی، و همچنین با توجه به تعهدنامه اخذ شده از مالکان مزارع پرورش ماهی، در صورت بروز شرایط بحرانی و خشکسالی که منجر به عدم امکان آبیاری باغات و به خطر افتادن کشاورزی مردم باشد، نسبت به تعطیلی مزارع پرورش ماهی یا کاهش میزان آبگیری آنها اقدام خواهد شد.