به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این نشست که نمایندگان استانداری و سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد و همچنین، معاونین و مدیران آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز حضور داشتند، ابتدا، مهندس محمدزاده، معاون برنامه ریزی و بهبود مدیریت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، ضمن ابراز خرسندی و تشکر از حضور مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت مدیریت منابع آب ایران و سایر مهمانان در این نشست، طی گزارشی، عملکرد سال 93 و شش ماهه اول سال 94 معاونت برنامه ریزی و بهبود مدیریت این شرکت را ارایه کرد.
در ادامه، دیگر معاونین و مدیران آب منطقه ای، نظرات و پیشنهادات خود را به فراخور موضوعات مختلف در رابطه با مباحث توسعه مدیریت و تحول اداری بیان کردند.
سپس، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت مدیریت منابع آب ایران، با ابراز خرسندی از حضورش در این نشست و تشکر از مدیرعامل و همکاران شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، به جهت برگزاری این نشست، ضمن اشاره به روز 13 آبانماه و روز ملی استکبارستیزی و همچنین دشمنی استکبار جهانی و هم پیمانانش با جمهوری اسلامی، تأکید کرد که دنیای امروز، دنیای تعامل است و نه تقابل و آنچه که مهم است، تعامل سازنده ای است که مورد توجه سطوح عالی نظام نیز می باشد.
مهندس مهدوی فر، افزود: همت و تلاش همه دلسوزان نظام در همه عرصه ها باعث شده تا کشورمان مراحل ترقی و پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کند و برای دنیا حرف برای گفتن داشته باشد و به همین خاطر نیز، دشمنان نتوانستند این وضعیت را تحمل کنند و در نتیجه خصومتشان را بیشتر کرده و به همین دلیل، مسئولیت همه ما سنگین تر از قبل است.
وی اظهار داشت: مباحث توسعه مدیریت، موضوعی اساسی و حیاتی است که باید به آن، عنایت ویژه ای داشته باشیم، چرا که بدون بهره گیری و اعمال مدیریت سازنده و آینده نگر نمی توانیم بر شرایط پیچیده و اتفاقات غیرقابل پیش بینی ای که ممکن است رخ دهند، فائق شویم.
مهدوی فر، گفت: حوزه برنامه ریزی هر دستگاهی، می تواند موفقیت آن دستگاه را تضمین کند به شرطی که باور و اعتقاد لازم نزد آنها و همچنین نزد سایر مدیران آن دستگاه برای رشد و پیشرفت وجود داشته باشد یا بوجود آید.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، توسعه مدیریت و تحول اداری شرکت مدیریت منابع آب ایران، افزود: در این میان، یک اصل مهم، تغییر نگرش است. چرا که تغییر نگرش باعث تغییر رفتار و در نتیجه حرکت در مسیر صحیح انجام کارها و وظایف خواهد شد و بدون تردید، مدیرانی که در رأس هر مجموعه هستند، وظیفه ای مضاعف در این باره دارند که باید تغییرات مثبت در نگرش را در مجموعه های خود بوجود آورند. اگرچه این تغییرات، آنی بوجود نخواهد آمد.
وی با اشاره به فرمایش امام حسین(ع) که فرمودند: حاجت های مردم به سوی شما، نعمت های خداوند بر شماست، اظهار داشت: بر همه ما فرض است که این فرمایش معصوم(ع) را نصب العین خود قرار داده و در همه وجوهات و فعالیت های مان، خدمت خالصانه و در راستای اهداف انقلاب و نظام اسلامی را سعادتی بزرگ بدانیم و آنرا برای خودمان درونی کنیم.
مهدوی فر افزود: استفاده از خرد جمعی، می تواند ما را از اشکالات و اشتباهات ممکنه، دور کند و در اینکه تصمیمات سازنده تر و عملی تری را اتخاذ کنیم، کمک شایانی خواهد بود و این مهم، با تعاملات مثبت و دلسوزانه با دستگاههای مرتبط و همچنین با تعامل مناسب درون سازمانی میسر می شود.
وی با اشاره به اینکه ارایه پیشنهادات، موتور محرکه هر سازمانی است و باید به این امر، اهمیت و جایگاه ویژه ای داده شود، گفت: پیشنهادات به نوعی انتقال ایده ها و تجربه هاست و ثبت تجربه ها می تواند در مدیریت کارهایمان موثر باشد.