به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، با تأکید بر اهمیت و جایگاه طرح احیاء و تعادل بخشی، به نشست مدیران عامل شرکت های آب منطقه ای کشور که اخیرا در ارومیه برگزار شد، اشاره کرد و گفت: در این نشست، نگاه و اجماع عمومی، حول محور اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی بود و این دلیلی است بر مشکلات، معضلات، حساسیت ها و پیچیدگی مدیریت منابع آبی و در عین حال آینده نگری مسئولان و مدیران وزارت نیرو می باشد.
مهندس لطفی افزود: باید پذیرفت که بحران کم آبی و آسیب هایی که به منابع آب زیرزمینی وارد شده، شرایط را سخت کرده و بنابراین حساسیت و دلسوزی مضاعفی را می طلبد و از شما همکاران گرامی، خصوصا حوزه حفاظت و بهره برداری که مجری اصلی طرح احیاء و تعادل بخشی است، تقاضا دارم با همت و همدلی بیشتر و با مدیریتی آینده نگر و سیستمی، ضمن جلوگیری از آسیب کمی و کیفی به دشت ها، نسبت به افزایش بهره وری از منابع فعلی اقدام نماییم.
وی گفت: نشست با بهره برداران یکی از مواردی است که باید پیگیری بیشتری در خصوص آن اعمال شود تا بتوانیم سطح آگاهی و همچنین حساسیت کشاورزان و ذینفعان را به موضوع مصرف بهینه بالا ببریم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: دفتر مطالعات پایه باید گزارش متقن و شش ماهه ای از بیلان دشتهای استان تهیه کند تا وضعیت آنها و همچنین اقدامات لازم در این رابطه اتخاذ شود.
وی همچنین تاکید کرد: کلیه زیر پروژه های طرح احیاء و تعادل بخشی، باید به صورت کمی و کیفی تعریف و به صورت ماهیانه کنترل شوند و ضروری است که همه معاونین و مدیران شرکت، همکاری متمرکز و نزدیکی در این زمینه داشته باشند.