به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، با تاکید بر جایگاه و حساسیتی که طرح احیاء و تعادل بخشی در سطح کشور دارد، گفت: در وضعیتی قرار داریم که طرح احیاء و تعادل بخشی، عاملی اثرگذار و نجات بخش محسوب می شود و به همین دلیل باید همت و تلاش دست جمعی مان را افزایش دهیم تا بتوانیم به نتایج سریعتر و باثبات تری برسیم.
مهندس علی لطفی افزود: از همه همکاران عزیز، توقع دارم که مصوبات صورتجلسات را به جدیت پیگیر باشند تا اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، با جامعیت و هماهنگی کامل تری پیش رود.
سپس، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، ضمن اشاره به اهمیت طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، به تشریح اقدامات انجام گرفته در این راستا پرداخت و گفت: در وهله اول، مهمترین موضوع، بدست آمدن آمار و داده های به روز و قابل اتکاست که به همین خاطر، از سال گذشته و خصوصا امسال، تلاش شبانه روزی ای توسط گروههای گشت و بازرسی صورت گرفته و در مراحل جمع بندی نهایی هستیم.
مهندس رسول فرهادی افزود: در حال حاضر حدود 2337 چاه مجاز و 1142 چاه غیر مجاز در استان شناسایی شده که همچنان این بررسی ها و کنترلهای لازم در حال اجراست و بزودی آمار دقیق، نهایی خواهد شد.
وی اظهار داشت: اختلاف آماری که اکنون بین دفتر مطالعات و معاونت حفاظت و بهره برداری وجود دارد، گاهی بخاطر معیار و تعریف های متفاوتی که نسبت به برخی موضوعات وجود دارد، پیش می آید، مثل تعریف چاه خانگی و ... .
در ادامه، دیگر اعضاء، نظرات و پیشنهادات خود را ارایه کردند که مورد بررسی و جمع بندی نهایی قرار گرفت.
شایان ذکر است که در این جلسه، مصوباتی همچون، رسیدگی به پرونده هایی که مجوز حفر گرفته اند ولی مجوز بهره برداری نگرفته اند، صدور اخطار برای چاههای فاقد پروانه و فاقد کنتور هوشمند، تشکیل جلسات کارشناسی برای تطبیق آمارها قبل از جلسات راهبری، فعال نمودن کلیه برنامه های طرح احیاء و تعادل بخشی توسط مجریان طرحها و ... مورد تأکید و به عنوان مصوبه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی منایع آب زیرزمینی قرار گرفت.