آبگیری سد شاه قاسم یاسوج

رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد در گفتگو با خبرنگاران گاز آغاز آبگیری سد شاه قاسم یاسوج در پی بارندگی های اخیر، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید نیکنام، رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد با بیان این خبر، گفت: در حال حاضر دبی ورودی آب به سد «شاه قاسم» ۱۵۰لیتر بر ثانیه است .
وی، تاکید کرد: دبی ورودی آب به سد «شاه فاسم» در زمان بارندگی‌های سیلابی سه مترمکعب بر ثانیه است.

نیکنام عنوان کرد: حجم آب این سد در حال حاضر ۱۴۰هزار متر مکعب است که در مقایسه با حجم حدود ۱۰ میلیون مترمکعبی آن کم است.

وی با اشاره به بارش‌های خوب برف امسال ابراز امیدواری کرد: با آب شدن برف‌ها و جوشش چشمه‌های تنگ شاه قاسم شاهد افزایش سرعت آبگیری این سازه آبی باشیم.

نیکنام با اشاره به اینکه از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۲۷۲میلیمتر باران در شهر یاسوج باریده است تاکید کرد: هنگامی که میزان بارندگی‌ها به ۵۰۰ میلیمتر برسد آبگیری سد مطلوب می‌شود.

رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد ابراز داشت: آبگیری سد شاه قاسم افزون بر استفاده گردشگری باعث تامین آب ۷۵۰ هکتار از باغستان‌ها و مزارع پایین دست می‌شود.

نیکنام با اشاره به اینکه پارسال به علت خشکسالی کم سابقه سد شاه قاسم به طور تقریبی خشک شده بود تاکید کرد: در تابستان و پاییز امسال آب مورد نیاز باغستان‌های پایین دست این سد به سختی با استفاده از پمپاژ منطقه «سروک» تامین شد.

کد خبر: 1538
  تاریخ خبر : 1404/11/05
 35
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 13
  • بیشترین بازدید همزمان : 1047
  • بازدید امروز : 326
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 3,000,582
  • آخرین به روزرسانی : 1404/11/08 13:34:07
  • شناسه IP شما : 216.73.216.131

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : یاسوج –بلوار شهید مطهری، نرسیده به میدان جهاد شرکت سهامی آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد
  • کدپستی : 7591653446
  • تلفن : 07433334048
  • فاکس :
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :