برق چاه های مشترکین پر مصرف یا بد مصرف قطع می شود

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، با اعلام اجرایی شدن برنامه عملیاتی مدیریت توامان انرژی آب و برق توسط وزارت نیرو در سطح کشور، از کشاورزان این استان خصوصا بهره برداران چاه های کشاورزی جهت جلوگیری از قطع برق چاه ها و مدیریت زمانی و حجمی سهمیه آب مصرفی پیش بینی شده ماهانه در مجوزات توسط بهره برداران را خواستار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، محسن ظهیرنژاد، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان، با بیان این خبر و با اشاره به اینکه بر اساس مجوزات صادره و پروانه‌های بهره‌برداری آب، هر بهره‌بردار چاه کشاورزی ملزم به رعایت سقف برداشت و توزیع ماهیانه آب و برق می‌باشد، اظهار داشت: در این رابطه، مشترکینی که مدیریت مصرف آب و انرژی به صورت ماهانه نداشته باشد به دو دسته پرمصرف و بد مصرف تقسیم بندی می‌شوند.

وی، افزود: مشترکین پرمصرف، مشترکینی هستند که مصرف ماهانه آنها بیش از 1.3 تا 1.7 برابر سهمیه انرژی مجاز ماهانه است و مشترکین بد مصرف، مشترکینی هستند که مصرف ماهانه آنها بیش از 1.7 برابر سهمیه انرژی مجاز ماهانه است.

ظهیرنژاد، گفت: بر همین اساس به صورت ماهانه لیست مشترکین پرمصرف و بد مصرف به صورت سیستمی بر اساس سامانه ساپاد جهت اعمال محدودیت و قطع برق توسط شرکت‌های توزیع برق ارسال می‌گردد.

وی، ضمن تقاضای مدیریت صحیح مصرف آب و انرژی توسط کشاورزان محترم، بر عملیاتی شدن قطع برق مشترکین بد مصرف و پرمصرف و پیشگیری از بروز خسارت و مشکلات هشدار و تاکید نمود.

کد خبر: 1296
  تاریخ خبر : 1403/01/28
 323
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 15
  • بیشترین بازدید همزمان : 267
  • بازدید امروز : 829
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 2,563,076
  • آخرین به روزرسانی : 1403/12/22 10:36:34
  • شناسه IP شما : 3.12.151.184

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : یاسوج –بلوار شهید مطهری، نرسیده به میدان جهاد شرکت سهامی آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد
  • کدپستی : 7591653446
  • تلفن : 07433334048
  • فاکس :
  • پست الکترونیکی :
  • پیامک :
  • تلفن گویا :