به گزارش روابط عمومی شرکت اب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این جلسه، آرش مصلح، مدیرعامل شرکت اب منطقه ای استان، با اشاره به طرح های آبی در حال بهره برداری و اجرای استان کهگیلویه و بویراحمد و اینکه بیش از 3 هزار میلیارد تومان طرح آبی در سطح استان در حال اجراست، گفت: طبیعتا چالش ها و ابهامات باعث می شوند که همچنان تعامل و استفاده از ظرفیت دانشگاهها برای پیشبرد صحیح و سریع تر طرح ها یک ضرورت باشد و با توجه به تاثیرات مثبت این همکاری ها، تمایل و تلاش ما بر گسترش زمینه های همکاری است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: ما به دانش اعتقاد و نیاز داریم و با وجود مهارت و تجربه ای که داریم و همچنان به دست می آوریم، باید دانش را نزد مراکز علمی و پژوهشی کسب کرد که دانشگاه یاسوج یکی از بهترین مراکز برای به دست آوردن و استفاده از آن است که حضور ما و همراهانمان از ستاد شرکت مدیریت منابع آب ایران در دانشگاه یاسوج، دال بر اهمیت و جایگاه تحقیقات و دانشگاه است.
همچنین، خانم کرم زاده، رییس گروه تحقیقات و پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران، با ابراز خرسندی و امیدواری از دیدگاه های مثبت و ارزنده نسبت به تحقیقات و پژوهش که در سطح مدیران شرکت آب منطقه ای استان و تعامل مثبت و خوبی که با مراکز تحقیقاتی و علمی به خصوص دانشگاه یاسوج، دارند، اظهار داشت: پتانسیل های بسیار خوب و ارزنده ای در سطح دانشگاه یاسوج مشاهده می شود که طبیعتا بر اساس رسالتی که داریم به عنوان یک دستگاه اجرایی در سطح استان، تقویت دانشگاه معین برای حل مشکلات طرح های آبی یک وظیفه است و اگر تخصص لازم برای یک پروژه ای در سطح استان نبود، آنگاه از مراکز مجاور استفاده شود.
وی، با تاکید بر اینکه باید زمینه بازدید اساتید و دانشجویان از تاسیسات و طرح های آبی را فراهم و گسترده تر کنیم، گفت: مطمئنا این بازدیدها در تعیین بهتر اولویت بندی ها و کمک به رفع چالش ها بسیار موثر خواهند بود.
کرم زاده، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه تحقیقات آبی، ظرفیت و پتانسیل های بسیار بالایی دارد و با وجود اینکه در گذشته (حدود ده سال)، 30 تا 40 اولویت برای این استان تعریف شده بود ولیکن می باید پایش کنیم که تا چه حد به اولویت های مورد نظر رسیده ایم و بر همین اساس، اولویت بندی های آینده را نیز ترسیم کنیم که مطمئنا در این مسیر باید استفاده از ظرفیت دانشگاه، یک امر واجب تلقی و عملی شود.
رییس گروه تحقیقات و پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران، با بیان اینکه از طرح های جدید و کاربردی استقبال می کنیم و تلاش خواهیم کرد که اعتبارات مناسبی را نیز تامین کنیم تا با اجرایی شدن و اتمام آنها از نتایج مفیدشان بهره مند شویم، بیان کرد: در ترسیم و اجرای پروژه ها باید اثربخشی را حتما لحاظ کرد و در نتیجه گیری نهایی نیز به دست آید تا بتوانیم بگوییم کارمان خوب و موثر بوده که در این زمینه نیز شرکت های دانش بنیان می توانند کمک بزرگی باشند.
همچنین، دکتر کرمی، رییس دانشگاه یاسوج، با اشاره به اهمیت آب و اینکه مسایل مرتبط با آن ایجاب می کند تا همه دستگاهها در این خصوص همکاری داشته باشند، گفت: دانشگاه یاسوج نیز با توجه به ظرفیت های مناسب و خوبی که دارد همواره آمادگی کامل دارد تا همچنان مثل گذشته هرگونه خدمات و همراهی و همکاری ای که لازم باشد را در اختیار بگذارد و افزایش دهد.
رییس دانشگاه یاسوج، اظهار داشت: اگر قرار باشد اتفاق و تغییرات مثبتی ایجاد شود باید از مجرای دانش باشد و دانشگاه جایی است که دانش در آن تولید می شود.
شایان ذکر است که تعدادی از اعضای هیات علمی، پژوهش گران، محققان و مدیران حاضر در جلسه، نقطه نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را ارایه و بر همین اساس تصمیمات و جمع بندی های لازم صورت گرفت.